Δωρεάν στοίχημα για κάθε γκολ του Ολυμπιακού από τη Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet γιορτάζει τον πρώτο φετινό αγώνα του Ολυμπιακού στο Champions League, προσφέροντας δωρεάν στοιχήματα σε όσα μέλη της τοποθετήσουν στοιχήματα στον αποψινό αγώνα των ερυθρολεύκων με τη Μπάγερν Μονάχου, στις 21:45. Χάρη σε αυτό το δωρεάν στοίχημα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε έναν επόμενο αγώνα, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet θα προσφέρει στα μέλη της ένα δωρεάν στοίχημα για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει απόψε ο Ολυμπιακός, στον αγώνα του με τη Μπάγερν Μονάχου. Καθένα από τα στοιχήματα αυτά θα έχει αξία 5 ευρώ και θα επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Για να εξασφαλίσουν οι παίχτες, όμως, ένα από τα δωρεάν αυτά στοιχήματα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του Ολυμπιακός-Μπάγερν, να είναι μονό, να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσει στους παίχτες ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα (εφόσον, βέβαια, ο Ολυμπιακός πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ απόψε), είτε χάσει είτε κερδίσει.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός του επόμενου 24ώρου από τη λήξη του αγώνα και θα είναι διαθέσιμο προς στοιχηματισμό σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, δε θα μπορεί να τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση άνω του 3.50. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από αυτό, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους – όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους προσφορές**. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα,online καζίνο και πολλά παιχνίδια όπως πόκερ,λοταρίες και άλλα.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία