Εταιρία στοιχημάτων Mybet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του γερμανικού Κυπέλλου DFB

Μία από τις κατηγορίες αγώνων ποδοσφαίρου που θα απασχολήσουν σήμερα και αύριο αρκετούς παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Mybet είναι αυτοί του γερμανικού Κυπέλλου DFB. Οι αγώνες αυτοί παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και μπορούν να συνδυαστούν σε παρολί, προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη που θα διεκδικήσουν οι παίχτες. Βέβαια, σε ένα παρολί, μαζί με τα πιθανά κέρδη αυξάνεται και το ρίσκο. Στην περίπτωση της Mybet, όμως, το ρίσκο μπορεί να μειωθεί, χάρη στη νέα της προσφορά.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα και αύριο στους αγώνες του Κυπέλλου DFB και θα χάσουν για ένα μόνο σημείο.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Αυτό που υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet μέσω της νέας προσφοράς της είναι να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν για ένα μόνο λάθος σημείο. Οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται μια αποζημίωση που θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα ισούται με το 1/3 αυτής του παρολί που τοποθέτησαν και το στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στο Κύπελλο DFB, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά της Mybet, έως τα μεσάνυχτα της 8ης Φεβρουαρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες του DFB, συνολικής αξίας 30 ευρώ. Τα στοιχήματα του παρολί μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά η συνολική τους απόδοση θα πρέπει να είναι 3.00 και άνω. Τέλος, το συγκεκριμένο παρολί θα πρέπει να χάσει, αλλά εξαιτίας μόνο ενός σημείου, προκειμένου οι παίχτες να δικαιούνται το στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Την προσφορά αυτήν της Mybet για το γερμανικό Κύπελλο DFB εννοείται πως μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η ιστοσελίδα ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία