Δωρεάν στοιχήματα στο EURO από τη BetFred

Η εταιρία στοιχήματος BetFred συνεχίζει να ανακοινώνει ένα πλήθος προσφορών για τους αγώνες του EURO 2016, αλλά και για το σύνολο της διοργάνωσης. Σε αυτές, λοιπόν, που ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες έρχεται να προστεθεί μία ακόμη.

 

Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν στοιχημάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν, όχι όσοι στοιχηματίσουν ξεχωριστά στους αγώνες του EURO, αλλά όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Η συγκεκριμένη προσφορά λήγει στις 10 Ιουνίου, την ημέρα έναρξης του EURO, και υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 και 10 ευρώ.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, είναι να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα στην αγορά του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα – και ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή κερδίσουν – θα δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, σε κάθε αγώνα που ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους κατορθώνει να σκοράρει. Ανεξάρτητα από το πόσα γκολ θα βάλει σε κάθε αγώνα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, οι παίχτες δε μπορούν να κερδίσουν περισσότερα από ένα τέτοια δωρεάν στοιχήματα.

 

Ένα τέτοιο δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, θα κερδίζουν οι παίχτες, έως και στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Αν, όμως, η ομάδα του ποδοσφαιριστή που επέλεξαν φτάσει στον τελικό και κατορθώσει και εκεί να σκοράρει, το δωρεάν στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει αξία 10 ευρώ.

 

Κάθε δωρεάν στοίχημα που θα κερδίζουν τα μέλη της BetFred, τέλος, θα πιστώνεται στους λογαριασμούς τους εντός 24 ωρών από τη λήξη κάθε αγώνα. Και το στοίχημα αυτό θα τους χρησιμεύει, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα της επιλογής τους.

 

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο και είναι γνωστή ως ΄ο βασιλιάς του μπόνους΄ προσφέροντας στα μέλη της καθημερινά μπόνους στο στοίχημα αλλά και στα παιχνίδια που διαθέτει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία