Ανταμοιβές για τα παρολί στο ποδόσφαιρο από την εταιρία στοιχήματος Mybet

Η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, προσφέρει και σήμερα στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις που θα τους αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη (εφόσον, βέβαια, είναι σωστές), αλλά και μια ανταμοιβή. Η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα προβλέψουν σωστά ή όχι.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet θα ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν σήμερα σε αγώνες ποδοσφαίρου και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ώστε να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν σε αυτή, έως απόψε στις 00:59. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Το παρολί μπορεί να αποτελείται από δύο ή περισσότερα σημεία, τα οποία θα αφορούν σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 30 ευρώ και συνολική απόδοση 3.00 και άνω.

Τέλος, δεν έχει σημασία αν το παρολί θα κερδίσει ή θα χάσει. Σε κάθε περίπτωση, ο παίχτης που θα το τοποθετήσει θα δικαιούται την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Η ανταμοιβή αυτή είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν οι παίχτες και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας του παρολί (έως ένα προκαθορισμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία