Τεράστια έσοδα για την ιταλική αγορά στοιχήματος, χάρη στο Μουντιάλ

Τα νέα οικονομικά στοιχεία για την ιταλική αγορά στοιχήματος δείχνουν ότι το Μουντιάλ αποτέλεσε έναν καθοριστικό παράγοντα για την τεράστια αύξηση των εσόδων του επίγειου στοιχήματος κατά τους πρώτους εφτά μήνες του 2018. Σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η ιταλική αγορά εξασφάλισε έσοδα ύψους 490,6 εκατομμυρίων ευρώ από το επίγειο στοίχημα, με τους δύο τελευταίους μήνες (Ιούνιο και Ιούλιο) να απογειώνουν τους αριθμούς, χάρη στη διεξαγωγή του Μουντιάλ.

Φυσικά, ανάλογη ήταν και η αύξηση στο online στοίχημα, όπου τα έσοδα άγγιξαν τα 361,4 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, η αγορά στοιχήματος στην Ιταλία (επίγειου και online) εξασφάλισε έσοδα της τάξης των 852 εκατομμυρίων ευρώ τους πρώτους εφτά μήνες του 2018, με τον τζίρο να ανέρχεται στα 2,5 δις ευρώ. Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση, η οποία υπολογίζεται στο 43,3%, σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα της ιταλικής αγοράς τους πρώτους εφτά μήνες του 2017.

 

Τα στοιχηματικά έσοδα ανά ιταλική πόλη

Τα νέα αυτά οικονομικά στοιχεία δημοσιεύθηκαν από την Agimeg και παρουσιάζουν, όχι μόνο τα συνολικά έσοδα του στοιχήματος στην Ιταλία, αλλά και τα έσοδα ανά τις μεγαλύτερες (και πιο κερδοφόρες στο στοίχημα) ιταλικές πόλεις.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, η πόλη με τα μεγαλύτερα έσοδα στο επίγειο στοίχημα ήταν η Νάπολη. Οι κάτοικοι της πόλης στοιχημάτισαν 448 εκατομμύρια ευρώ στα 1.263 πρακτορεία στοιχήματος της περιοχής, με αποτέλεσμα τα έσοδα να εκτοξευθούν στα 71,4 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, στη Ρώμη, ο τζίρος άγγιξε τα 223,5 εκατομμύρια ευρώ και τα έσοδα τα 39,3 εκατομμύρια ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.