Φιλικές… προσφορές απόψε στην Sportingbet

Οι εθνικές ομάδες των χωρών της Ευρώπης αναμετρώνται αυτές τις ημέρες σε φιλικούς αγώνες στο ποδόσφαιρο και προσφέρουν στους φιλάθλους μια επιπλέον ευκαιρία να τις απολαύσουν, αλλά και στους παίχτες του στοιχήματος επιπλέον ευκαιρίες για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποιες στοιχηματικές εταιρίες, μάλιστα, δε χάνουν την ευκαιρία να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους παίχτες, ανακοινώνοντας σχετικές προσφορές.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, για παράδειγμα, έχει ήδη ανακοινώσει δύο προσφορές για αντίστοιχους σημερινούς αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Δανία και Σουηδία και αυτόν ανάμεσα σε Σλοβενία και Ουκρανία. Χάρη σε αυτές τις προσφορές, οι παίχτες μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Στον πρώτο αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Δανία και Σουηδία, η Sportingbet προσφέρει ένα μπόνους 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Το bonus μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι έχουν τοποθετήσει παρολί, αρκεί να περιλαμβάνει μόνον αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Στον δεύτερο αγώνα, από την άλλη, αυτόν ανάμεσα σε Σλοβενία και Ουκρανία, η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, για κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και προβλέψει λάθος. Για να προχωρήσει, όμως, η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γιαρμολένκο να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Κάθε παίχτης, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία