Επιστροφή χρημάτων στο Νάπολι-Λάτσιο από τη Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αποψινό επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia ανάμεσα σε Νάπολι και Λάτσιο, ανακοινώνοντας μια προσφορά επιστροφής χρημάτων. Ο αποψινός αγώνας που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, καθώς, ακόμη κι αν χάσουν, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Η επιστροφή που υπόσχεται η Sportingbet αφορά σε ολόκληρο το ποσό που θα χαθεί σε επιλεγμένες αγορές και μπορεί να αγγίξει έως και τα 100 ευρώ. Επιπλέον, προκειμένου να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα. Το σενάριο αυτό θέλει τη Νάπολι να κερδίζει τη Λάτσιο δίχως να δέχεται ούτε ένα γκολ και, στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δε συμβεί, η επιστροφή των χαμένων χρημάτων δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

 

Επιπλέον, δε θα δικαιούνται όλοι όσοι στοιχηματίσουν στο Νάπολι-Λάτσιο επιστροφή χρημάτων. Στην προσφορά συμμετέχουν συγκεκριμένες αγορές και συγκεκριμένα οι παρακάτω: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στις αγορές αυτές πριν την έναρξη του αγώνα και προβλέψουν λάθος θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που τους κόστισε αυτή η λάθος πρόβλεψη.

 

Τα χρήματα που θα επιστραφούν στους παίχτες, τέλος, θα βρίσκονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 8 το βράδυ. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή. Προκειμένου να μπορέσουν να τα μεταφέρουν από τους λογαριασμούς τους, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας,μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αποψινό ημιτελικό του Coppa Italia, καθώς ακόμη και μια λανθασμένη πρόβλεψη ενδεχομένως να μην τους κοστίσει τίποτα.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε επιστροφή χρημάτων σε αγώνα του Coppa Italia ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία