Ολυμπιακός-Γιουβέντους: Επιστροφή χρημάτων στην Sportingbet

Ο αγώνας της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιουβέντους, στο πλαίσιο του Champions League, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων παιχτών του online στοιχήματος. Από αυτούς, πολλοί θα προβλέψουν σωστά στις αγορές που επέλεξαν, αλλά πολλοί θα είναι και αυτοί που δε θα κατορθώσουν να διεκδικήσουν κέρδη - αντίθετα, θα χάσουν και τα χρήματα που στοιχημάτισαν στη λάθος τους πρόβλεψη.

 

Κάποιοι από αυτούς που θα χάσουν, όμως, έχουν την ευκαιρία να επανορθώσουν και να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Sportingbet, ειδικά για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει ακόμη και 100 ευρώ στους άτυχους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά επιστρέφει ολόκληρο το χαμένο ποσό (έως και 100 ευρώ) σε όσους στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν σε αυτή είναι εκείνες του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (το στοίχημα που αποτελείται από πρόβλεψη για το ακριβές σκορ του αγώνα και για τον πρώτο σκόρερ) και τα ειδικά στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η Sportingbet. Όλοι οι παραπάνω θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους και θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία - αρκεί, βέβαια, να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Sportingbet.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους όρους της προσφοράς, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι στη Γιουβέντους. Αν, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι δε βρουν δυο ή περισσότερες φορές το δρόμο προς τα δίχτυα της ιταλικής ομάδας, δε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

 

Εφόσον, λοιπόν, επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο, οι παίχτες που στοιχημάτισαν σε συγκεκριμένες αγορές θα λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάληψή τους και ότι θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε τζιράρισμα του ποσού επί πέντε φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση τουλάχιστον 1.50.

ΜΙα πολύ καλή προσφορά της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία