Δύο προσφορές στο μπάσκετ απόψε από την Sportingbet

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ, αφού οι ομάδες που συμμετέχουν στο EuroCup επιστρέφουν στο παρκέ, δίνοντας τη μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όπως είναι φυσικό, και οι ελληνικές ομάδες αγωνίζονται σήμερα, με δύο από αυτές να αποτελούν το επίκεντρο των προσφορών της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet, της εθνικής χορηγού των διοργανώσεων της EuroLeague και του EuroCup.

 

Η Sportingbet, λοιπόν, ανακοίνωσε απόψε δύο προσφορές για αντίστοιχους αγώνες μπάσκετ – αυτούς του ΠΑΟΚ και του Άρη. Και, χάρη σε αυτές τις δύο προσφορές, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν είτε ένα μπόνους που θα προστεθεί στα κέρδη τους είτε επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Η πρώτη προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Τραμπζονσπόρ. Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Στην προσφορά αυτή δε συμμετέχουν τα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, συμμετέχουν τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Σζολνόκι Ολάι και ΠΑΟΚ και υπόσχεται επιστροφή χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, σε κάθε παίχτη που θα επιλέξει συγκεκριμένες αγορές και χάσει. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου και μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα θα δικαιούνται επιστροφή. Επιπλέον, η επιστροφή που υπόσχεται η Sportingbet θα πραγματοποιηθεί μόνον αν ο Βασιλειάδης του ΠΑΟΚ πετύχει τουλάχιστον 20 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα που θα προκύψουν από τις προσφορές της Sportingbet θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως στις 20:00. Για να γίνουν, όμως, διαθέσιμα προς ανάληψη, θα πρέπει πρώτα να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στοιχήματα σε αθλήματα και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία