Πριμοδότηση στα παρολί της Euroleague από την στοιχηματική εταιρεία Bet365

Οι αναμετρήσεις των πλέι-οφ της Euroleague συνεχίζονται και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα και αύριο (25 και 26 Απριλίου) την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σε διαφορετικούς κορυφαίους αγώνες, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα αγορών στην στοιχηματική εταιρεία Bet365. Οι αγώνες του προγράμματος είναι τέσσερις: Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός, Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ, Εφές-Ολυμπιακός και Νταρουσάφακα-Ρεάλ.

Οι τέσσερις αγώνες και οι προβλέψεις που θα τοποθετήσουν σε αυτούς τα μέλη της Bet365, μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν σε παρολί, ώστε να αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας, τα κέρδη αυτά μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, χωρίς να αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο.

 

Πριμ στα κέρδη των νικητήριων παρολί

Αναλυτικότερα, η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 υπόσχεται να προσθέσει ένα πριμ στα κέρδη που θα προκύψουν από τα παρολί που θα τοποθετηθούν στους παραπάνω αγώνες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κάθε αγώνα της Euroleague και μπορεί να αυξήσει τα πιθανά κέρδη, εφόσον βέβαια οι παίχτες προβλέψουν σωστά.

Συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν παρολί στους τέσσερις αγώνες της Euroleague μπορούν να διεκδικήσουν τα εξής πριμ: 5% για παρολί δύο σημείων, 7,5% για παρολί τριών σημείων και 10% για παρολί τεσσάρων σημείων.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Για να διεκδικήσουν το πριμ που υπόσχεται η Bet365, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον δύο σημείων στους αγώνες της Euroleague. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά και να αφορούν σε επιλεγμένες αγορές: στο χάντικαπ αγώνα διπλής επιλογής ή στα συνολικά αγώνα διπλής επιλογής.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η αξία του παρολί ή η απόδοση των σημείων που θα επιλέξουν. Φυσικά, αυτό που έχει τεράστια σημεία είναι να κερδίσουν τα παρολί. Αν δεν αποτελούνται από 100% σωστές προβλέψεις, άλλωστε, δε θα δικαιούνται ούτε κέρδη ούτε πριμ.

Τέλος το πριμ αυτό μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία