Δύο προσφορές στο Champions League από την Sportingbet

Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Champions League και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να στοιχηματίσουν σε κάποιους από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της εβδομάδας και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν και δύο προσφορές σε αντίστοιχους αγώνες και είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, αλλά μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αλλά μόνον όσα αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Λυών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή έως και 100 ευρώ, στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Νασρί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα. Για να δικαιούνται, όμως, επιστροφή, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν στοιχηματίσει πριν την έναρξη του αγώνα και να έχουν επιλέξει μία από τις παρακάτω αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι συμμετάσχουν στις σημερινές προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα (bonus ή επιστροφή) θα τα δουν να πιστώνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία