Επιστροφή 50 ευρώ για το Μουντιάλ από τη Betsonic

Τα στοιχήματα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών από τις online εταιρίες στοιχημάτων μπορεί να εκμεταλλευθεί ένα πλήθος προσφορών και ευκαιριών, προκειμένου να στοιχηματίσουν με χρήματα που τους χάρισαν οι υπεύθυνοι, να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο ενός ή περισσότερων προβλέψεών τους.

 

Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της Betsonic. Η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει το πρώτο του στοίχημα για το Μουντιάλ και δει την πρόβλεψή του να είναι λανθασμένη (χάνοντας, έτσι, τα χρήματά του) δικαιούται επιστροφή των χρημάτων του, έως και το ποσό των 50 ευρώ.

 

Για να δικαιούται κάποιο μέλος της Betsonic την επιστροφή, θα πρέπει αρχικά να διαθέτει λιγότερο από ένα ευρώ στο λογαριασμό του. Έπειτα, αυτό που έχει να κάνει είναι να προχωρήσει στην επόμενή του κατάθεση - ανεξαρτήτως ποσού. Από εκεί και πέρα, το μόνο που του μένει να κάνει είναι να τοποθετήσει το πρώτο του στοίχημα σε έναν από τους αγώνες του Μουντιάλ, αξίας έως και 50 ευρώ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.75.

 

Στην περίπτωση, λοιπόν, που το συγκεκριμένο στοίχημα δεν αποδειχθεί νικηφόρο, η Betsonic θα του επιτρέψει το ποσό που στοιχημάτισε και έχασε. Το ποσό θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό του, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως, για να μπορέσει στο μέλλον να προχωρήσει σε ανάληψή του, είναι πρώτα υποχρεωμένος να τζιράρει την αξία του τουλάχιστον πέντε φορές σε άλλα στοιχήματα.

 

Τα μέλη της Betsonic, λοιπόν, που θα εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μηδενικό ρίσκο για πρώτη φορά στο Μουντιάλ, αφού, ακόμη κι αν χάσουν, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsonic και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsonic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία