Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί ποδοσφαίρου από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Και αυτό το τριήμερο, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet θα έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, ειδικά σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό και το γαλλικό. Οι παίχτες που θα συνδυάσουν τις επιλογές τους σε παρολί, τέλος, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και σε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού επιλεγμένων παρολί, καθώς στην περίπτωση που χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, όσο διεκδικούν τα κέρδη τους.

 

Τα παρολί στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν ένα παρολί με τέσσερα τουλάχιστον σημεία, με όλα να αφορούν σε διαφορετικούς αγώνες του ιταλικού και γαλλικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, οι προβλέψεις πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 σε κάθε σημείο.

Μόλις τοποθετήσουν αυτά τα στοιχήματα, πριν την έναρξη των αγώνων που θα επιλέξουν, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους μέσω μηνύματος. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν και τυπικά τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Από τα παραπάνω στοιχήματα θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς μόνον όσα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση που θα αγγίζει το 100% των χαμένων τους χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα υπόκεινται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως την αποζημίωση αυτήν μπορούν να την δικεδικήσουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία