Παρολί μειωμένου ρίσκου σε Champions League και Europa League προσφέρει η Goalbet

Οι δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους αγώνες του Champions League και του Europa League. Χάρη σε κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες, μάλιστα, κάποιες από τις προβλέψεις τους θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο.

Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της Goalbet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους επόμενους αγώνες των δύο διοργανώσεων.

 

Παρολί με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί, που θα αφορούν στους αγώνες των δύο διοργανώσεων, στην περίπτωση που αυτά χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Για να μπορέσουν, όμως, να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αποτελούνται από 4 τουλάχιστον σημεία σε αντίστοιχους αγώνες και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αναμέτρησης. Επίσης, θα πρέπει να αποτελούνται μόνον από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Και, τέλος, αν χάσουν, θα πρέπει να χάσουν εξαιτίας μίας μόνο πρόβλεψης, προκειμένου να δικαιούνται την αποζημίωση.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα καλύπτουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα εισπράξουν ένα πριμ, αξίας ίσης με αυτή του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και το πριμ θα είναι διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, καθώς και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να ενημερώσουμε πως για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία