Μειώνει το ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στο ποδόσφαιρο, μέσω της νέας προσφοράς της. Η νέα προσφορά ισχύει για όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες της γαλλικής Ligue 1 και της αγγλικής Premier League.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω της Goalbet θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού, αν χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Μια λανθασμένη πρόβλεψη; Μικρό το κακό

Η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος της χώρας μας, Goalbet καταφέρνει να μειώσει το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Εξάλλου, αν κάποιος τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσει για μια πρόβλεψη, θα δικαιούται αποζημίωση για τα χρήματα που θα χάσει.

Ποια είναι, όμως, τα κατάλληλα στοιχήματα; Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στο pre-game, επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από το γαλλικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, αλλά το ύψος της κάθε απόδοσης δεν έχει καμία σημασία.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου (η προσφορά ισχύει έως και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου), θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο.

 

Η αποζημίωση της Goalbet

Την αποζημίωση θα εξασφαλίσουν μόνον όσοι χάσουν τα στοιχήματά τους για μια και μόνο λάθος πρόβλεψη. Μόλις τα στοιχήματα διευθετηθούν, οι παίχτες που έχασαν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, που θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία