Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές στην Sportingbet

Μετά από αρκετό καιρό, η εβδομάδα ξεκινά πιο… παραδοσιακά σήμερα, με τους παίχτες του στοιχήματος και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να έχουν στη διάθεσή τους μερικούς αγώνες που θα ολοκληρώσουν τις τρέχουσες αγωνιστικές στα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παράλληλα, το ίδιο παραδοσιακά ξεκινά και η εβδομάδα για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, τα οποία έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές στους παραπάνω αγώνες.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές αφορά στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμιτς και Μπέρνλι. Πρόκειται για ένα μπόνους 5% που θα προσθέσει η Sportingbet στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος στον αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα (αλλά όχι αυτές του live στοιχήματος), καθώς και τα παρολί στοιχήματα. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν κάποιο παρολί θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

 

Αντίστοιχα, η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Λεγκάνιες και Οσασούνα. Στην προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και αφορούν στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, προκειμένου να επιστρέψει η Sportingbet τα χαμένα χρήματα των μελών της, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι στον αγώνα.

 

Όσοι συμμετάσχουν στις σημερινές προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα θα τα δουν να μεταφέρονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον λογαριασμό τους, με τη μορφή bonus. Προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη, λοιπόν, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τέλος και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν τις συγκεκριμένες προσφορές καθώς η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία