Μειώνει το ρίσκο των παρολί στο τουρκικό πρωτάθλημα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε ένα από τα λίγα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά: την τουρκική Super League. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες και θα χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα έχει λήξει με λευκή ισοπαλία.

Στην προσφορά έχουν δικαίωμα όλα τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί και να καλύπτουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με 3 αγώνες από την τουρκική Super League. Κάθε στοίχημα θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία ούτε η αξία του δελτίου ούτε η απόδοση που θα το συνοδεύει.

Όσοι, τέλος, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται την αποζημίωση μόνο όσα χάσουν και περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν αγώνα που θα έχει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα παρολί με ένα πριμ. Το πριμ θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και οι παίχτες θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να πραγματοποιήσουν ανάληψη του πριμ, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία