Μειωμένο ρίσκο στο αγγλικό Championship προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια προσφορά, η οποία θα δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά αφορά στους σημερινούς αγώνες του αγγλικού Championship και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία.

Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο Championship και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν ένας από τους αγώνες που θα έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, το οποίο να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις αγώνες του Championship. Όλα τα σημεία του παρολί, επίσης, θα πρέπει να αφορούν στο pre-game, αλλά και στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Φαμαλικάο-Μπενφίκα του πορτογαλικού Κυπέλλου που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθεί. Στην περίπτωση που χάσει, αλλά ένας από τους αγώνες του Championship που περιλαμβάνει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Οι παίχτες, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του πριμ για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για να απελευθερωθούν προς ανάληψη θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία