Τουρκία-Μολδαβία με μειωμένο ρίσκο στη Bet365

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Bet365 συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στους διεθνείς αγώνες των εθνικών ομάδων, ακόμη και σε αναμετρήσεις που έχουν φιλικό χαρακτήρα. Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια, και με τα μέλη της, αφού κάποιοι τέτοιοι αγώνες μπορούν να αποκτήσουν αυξημένη στοιχηματική αξία.

Η στοιχηματική αξία ενός αγώνα μπορεί, για παράδειγμα, να αυξηθεί, όταν το ρίσκο είναι μικρότερο από αυτό που δικαιολογούν συγκεκριμένες αποδόσεις και αυτό το φαινόμενο θα παρατηρήσουν σήμερα οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν μέσω της Bet365 στον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Μολδαβία.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Η σημερινή προσφορά της Bet365 υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγορές του Τουρκία-Μολδαβία, με την προϋπόθεση ότι ο αγώνας θα λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους. Με άλλα λόγια, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον αγώνα με μειωμένο ρίσκο και, ακόμη κι αν χάσουν – και εφόσον ο αγώνας λήξει με λευκή ισοπαλία – το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δε θα μειωθεί.

 

Οι αγορές που συμμετέχουν

Στην προσφορά δε συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές του Τουρκία-Μολδαβία, αλλά τρεις επιλεγμένες: το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό και το scorecast. Πρόκειται για τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα και οι παίχτες δε θα μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά, αν τις επιλέξουν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να μπορούν να συμμετάσχουν την προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες επιπλέον προϋποθέσεις. Εκτός από τα live στοιχήματα, από την προσφορά εξαιρούνται και τα παρολί, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στις επιλεγμένες αγορές.

Επιπλέον, δε συμμετέχουν τα στοιχήματα που θα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out. Ωστόσο, εξαιρούνται τα στοιχήματα που θα κλείσουν με τμηματικό cash out. Σε αυτή την περίπτωση, το υπόλοιπο ανοιχτό στοίχημα θα συμμετέχει κανονικά στην προσφορά.

Φιλικοί ή επίσημοι αγώνες και η Bet365 επιστρέφει τα χρήματα στα μέλη της όπως και να έχει, για παράδειγμα ο αγώνας Βέλγιο-Ελλάδα.

Η Bet365 δημιουργήσε την ιστοσελίδα της το 1999 και σήμερα θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία