Μειωμένο ρίσκο στο Κένυα-Σενεγάλη προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δίνει για μια ακόμη φορά στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Κόπα Άφρικα και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη στο γεγονός ότι θα αποζημιώσει τα παρολί που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Κένυα και Σενεγάλη και να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα παρολί αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game των αγώνων που περιέχουν.

Μόλις οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, μέσω e-mail. Mε αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους και δε θα έχουν παρά να περιμένουν να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποζημίωση για τα χαμένα παρολί τους.

Η προϋπόθεση αυτή, όπως την έχει ανακοινώσει η Goalbet, έχει ως εξής: θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ του Κένυα-Σενεγάλη είτε ο Μίκαελ Ολούνγκα είτε ο Σάντιο Μανέ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Εφόσον καλυφθούν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, το γεγονός ότι θα πρόκειται για πριμ σημαίνει ότι τα χρήματα θα γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα του Κόπα Άφρικα Νότια Αφρική-Μαρόκο για την προσφορά της 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία