Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της στοιχηματικής εταιρείας Betshop

Με μια πρώτη ματιά, το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ωστόσο, όσοι ψάξουν θα βρουν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη με μονά στοιχήματα ή με παρολί που θα προκύψουν από τον συνδυασμό των επιλογών τους. Για παράδειγμα, μπορούν να συνδυάσουν επιλογές που θα αφορούν στον σημερινό ημιτελικό του Europa League, τον ημιτελικό του Κυπέλλου Δανίας, τους δύο αποψινούς αγώνες των πλέι-οφ του NBA και αγώνες από μικρότερα πρωταθλήματα, όπως η 1Η κατηγορία Αγγλίας στο ποδόσφαιρο και η ελληνική Basket League στο μπάσκετ.

Επιλογές υπάρχουν και αυτές μπορούν να συνδυαστούν σε ένα παρολί που θα τοποθετηθεί με μειωμένο ρίσκο στην στοιχηματική εταιρεία Betshop, χάρη στην προσφορά που έχει ανακοινώσει.

 

Χωρίς ρίσκο στο ΠΑΡΑ1

Τα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της Betshop θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά ΠΑΡΑ1. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, σε περίπτωση που το παρολί που θα τοποθετήσει κάποιος παίχτης χάσει για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, οι παίχτες δε θα χάσουν τα χρήματά τους και θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται, βέβαια, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί που καλύπτουν τους όρους της προσφοράς. Τέτοια παρολί είναι όσα αποτελούνται από τέσσερα έως 30 σημεία και έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα – όσα παρολί τοποθετηθούν στο live στοίχημα δε συμμετέχουν στην αγορά.

Παράλληλα, από την προσφορά εξαιρούνται τα συστήματα, αλλά και τα παρολί που έχουν κλείσει μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο παρολί και χάσει για ένα μόνο σημείο, θα μπορεί να διεκδικήσει πίσω τα χρήματα που έχασε. Αυτό θα το καταφέρει στέλνοντας ένα e-mail στο cex@betshop.gr. Στο εν λόγω e-mail θα πρέπει να γράψει τον κωδικό ΠΑΡΑ1, καθώς και τα στοιχεία του παρολί και του λογαριασμού του. Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη προσφορά έως και δύο φορές κατά τη διάρκεια του μήνα.

H Betshop κάνει αυτήν την προσφορά συνεχώς και καθημερινά καθώς είναι πολύ συμφέρουσα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία