Εταιρεία στοιχημάτων Betshop: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Europa League

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά πλούσιο και δικαιολογεί τον συνδυασμό προβλέψεων που θα πραγματοποιήσουν οι παίχτες σε παρολί στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, θα μπορέσουν να συνδυάσουν διαφορετικές προβλέψεις στους αγώνες του Europa League και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη. Βέβαια, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και το αυξημένο ρίσκο, καθώς απαιτείται να προβλέψουν 100% σωστά.

Στην περίπτωση της εταιρείας στοιχημάτων Betshop, όμως, δικαιούνται να κάνουν κι ένα… λάθος. Η σημερινή της προσφορά, άλλωστε, επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν ένα παρολί στους αγώνες του Europa League και να μη χάσουν ουσιαστικά τα χρήματά τους, ακόμη κι αν χάσουν στο… παρά ένα!

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί του Europa League

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Betshop υπόσχεται στα μέλη της να αποζημιώσει τα παρολί που θα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Οι παίχτες που θα χάσουν με αυτόν τον τρόπο θα λάβουν ένα πριμ στον λογαριασμό τους, αξίας ίσης με του ποσού που έχασαν. Το πριμ αυτό θα μπορούν έπειτα να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, στους αγώνες του Europa League. Μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά (εξαιρούνται αυτές του live στοιχήματος), αρκεί κάθε σημείο του παρολί να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν τη διευθέτηση του στοιχήματός τους. Αν αυτό χάσει, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Betshop. Για να εισπράξουν το πριμ, όμως, θα πρέπει έπειτα να στείλουν ένα e-mail στο cex@betshop.gr, γράφοντας τον κωδικό του δελτίου τους, το username τους και τον τίτλο ΠΑΡΑ1. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση της στοιχηματικής εταιρείας Betshop.

Την προσφορά αυτήν μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Betshop ανήκει σιτς νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία