Ευκαιρίες για πριμ προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάποια πριμ, απλά τοποθετώντας τα απαραίτητα στοιχήματα οποιαδήποτε από τα αθλήματα και οποιονδήποτε από τους αγώνες που προσφέρει τις επόμενες ημέρες. Η προσφορά ισχύει έως την 1η Ιανουαρίου του 2020 και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα πρέπει απλά να στοιχηματίσουν τα απαραίτητα ποσά, προκειμένου να ανταμειφθούν με ένα πριμ.

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά, μάλιστα, θα μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα και να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Interwetten

Η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Interwetten ισχύει έως την 1η Ιανουαρίου του 2020 και οι παίχτες έχουν διορία έως τότε, προκειμένου να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα. Αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στα αθλήματα και στους αγώνες της επιλογής τους, προκειμένου να καλύψουν τις προϋποθέσεις. Έως την 1η Ιανουαρίου, θα πρέπει να έχουν στοιχηματίσει τουλάχιστον 200 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πριμ της προσφοράς.

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί, να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, και να έχουν οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση. Τέλος, στην προσφορά θα συμμετέχουν ισότιμα και τα κερδισμένα και τα χαμένα στοιχήματα.

 

Το πριμ που μοιράζει η νέα προσφορά

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και στοιχηματίσουν τα απαραίτητα ποσά θα ανταμειφθούν με ένα πριμ. Η Interwetten, μάλιστα, μοιράζει δύο πριμ, ένα μικρότερης αξίας για όσους στοιχηματίσουν τουλάχιστον 200 ευρώ και ένα μεγαλύτερης αξίας για όσους στοιχηματίσουν τουλάχιστον 500 ευρώ.

Τα πριμ θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 2 Ιανουαρίου του 2020 και θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί μία φορά, προκειμένου τα χρήματα να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία