Προστασία από το 0-0 στα προκριματικά του EURO προσφέρει η Goalbet

H Goalbet, η οποία ανήκει σιτς νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, προσφέρει σήμερα στα μέλη της προστασία από ένα από τα χειρότερα ενδεχόμενα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας παίχτης του στοιχήματος: το να έχει προβλέψει σε οποιαδήποτε πτυχή του αγώνα και αυτός να λήξει χωρίς κανένα σημαντικό γεγονός, με σκορ 0-0. Η νέα προσφορά της ιστοσελίδας ισχύει για τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στους προκριματικούς αγώνες του EURO και μπορεί να αποζημιώσει εκείνους που θα χάσουν χρήματα με τις προβλέψεις τους, εξαιτίας μίας λευκής ισοπαλίας.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Goalbet ισχύει για επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα περιλαμβάνουν αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO και υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, μειώνοντας έτσι το ρίσκο που συνοδεύει κάθε πρόβλεψη.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με ακριβώς τρεις προκριματικούς αγώνες του EURO, πριν την έναρξή τους. Τα σημεία που θα επιλέξουν θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, ενώ η αξία του παρολί και οι αποδόσεις των σημείων του δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Αφού τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet. Τέλος, το μόνο που απομένει να κάνουν είναι να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αγώνες και να διευθετηθεί το δελτίο τους.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται αποζημίωση

Εφόσον κάποιος από τους αγώνες που συμπεριέλαβαν στο παρολί τους λήξει με σκορ 0-0, οι παίχτες που θα έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου παρολί, έως ένα συγκεκριμένο όριο, και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων με τη μορφή πριμ. Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη – τουλάχιστον όχι προτού καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Ο αγώνας που επέλεξε η Goalbet για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα σήμερα στα μέλη της είναι αυτός ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Αγγλία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία