Μειωμένο ρίσκο στο Champions League υπόσχεται η Bet365

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 έχουν και σήμερα τη δυνατότητα να προχωρήσουν προβλέψεις στο Champions League και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Φυσικά, θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να υποστούν και το αντίστοιχο ρίσκο, αν θέλουν να διεκδικήσουν το παραμικρό κέρδος. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, όπως στους σημερινούς αγώνες του Champions League, μπορούν να μειώσουν το ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της Bet365.

 

Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο 0-0

H προσφορά της Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν σήμερα σε αγώνες ποδοσφαίρου (σε αυτούς του Champions League, μα και στους υπόλοιπους του σημερινού προγράμματος) και χάσουν, εξαιτίας του ότι ο αγώνας θα έχει λήξει στο 0-0, χωρίς κανένα γκολ. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσοι έχασαν χρήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή τους.

Στην προσφορά, όμως, δε συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα, μα όσα θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα, σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό και το scorecast. Μόνον οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, αν ο αγώνας λήξει 0-0.

 

Ο παράγοντας του cash out

Είτε, λοιπόν, στοιχηματίσει κάποιος στο Ντόρτμουντ-Μπενφίκα είτε στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, είτε σε οποιονδήποτε άλλο σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα, θα δικαιούται την επιστροφή – αλλά υπό έναν όρο. Για να συμμετάσχει στην προσφορά, θα πρέπει να αφήσει το στοίχημά του να χάσει και να μην το κλείσει πρόωρα μέσω cash out. Ωστόσο, μπορεί να προχωρήσει σε μερικό cash out και να διεκδικήσει επιστροφή των χρημάτων που παραμένουν στο ανοιχτό στοίχημα, αν ο αγώνας λήξει τελικά με σκορ 0-0.

Τα χρήματα που θα επιστραφούν στους παίχτες, τέλος, δε θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις των προσφορών της Bet365, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία