Μειώνει το ρίσκο των παρολί στο ισπανικό πρωτάθλημα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μια νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί στοιχημάτων, κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας ενός μόνο αγώνα.

Η νέα προσφορά ισχύει για τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος που διεξάγονται έως την Κυριακή και μειώνει αποτελεσματικά το ρίσκο. Άλλωστε, όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις της προσφοράς και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση, που θα επαναφέρει σε υψηλότερα επίπεδα το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, έως τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί και να αποτελούνται από τουλάχιστον 4 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος. Κάθε στοίχημα του παρολί, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (με μόνη εξαίρεση όσους αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τέτοια παρολί θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Και έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.


Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς της Goalbet είναι εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Οι παίχτες που θα έχουν χάσει με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται στις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία