Δύο προσφορές απόψε στην Sportingbet

Το αποψινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και δύο αγώνες με ελληνικό χρώμα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο του Europa League, και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ στο μπάσκετ, στο πλαίσιο της Euroleague. Και οι δύο αγώνες προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες, αλλά και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν δύο αντίστοιχες προσφορές στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Sportingbet.

 

Όπως συνηθίζει, άλλωστε, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για σήμερα, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους παραπάνω αγώνες. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Άντερλεχτ θα διεκδικήσουν ένα μπόνους 5% και όσοι στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ θα διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και 100 ευρώ.

 

Το στοιχηματικό μπόνους θα δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:05) και μπορούν να είναι είτε μονά είτε παρολί – στη δεύτερη περίπτωση, όμως, είναι απαραίτητο τα παρολί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Την επιστροφή χρημάτων, από την άλλη, θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ και χάσουν. Και σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (21:15), αλλά στις εξής αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου. Επιπλέον, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Ραντούλιτσα του Παναθηναϊκού να πετυχαίνει τουλάχιστον 20 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ότι και στον πρώτο αγώνα της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό η Sportingbet είχε ανακοινώσει δύο προσφορές.

Η Sportingbet με έτος ίδρυσης το 1998 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας λειτουργώντας επίσης σε άλλες 200 χώρες με αριθμό πελατών να ξεπερνάει τα 2.5 εκατομμύρια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία