Μειωμένο ρίσκο στα σημερινά παρολί της Betshop

Με μια πρώτη ματιά, το αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Με μια πιο προσεκτική αναζήτηση, όμως, οι παίχτες μπορούν να βρουν κάποιους αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Για παράδειγμα, σήμερα διεξάγονται κάποιοι αγώνες ποδοσφαίρου της Primera Division και της Premier League, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι αναμετρήσεις στο γαλλικό και στο γερμανικό Κύπελλο. Παράλληλα, στο μπάσκετ, επιστρέφουν τα πλέι-οφ της Euroleague, με δύο αγώνες να διεξάγονται σήμερα.

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betshop μπορούν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές αγορές στους παραπάνω αγώνες (μα και στους υπόλοιπους του σημερινού προγράμματος), ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν ακόμη και να συνδυάσουν τις επιλογές τους και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη. Όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν παρολί, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Betshop και να μειώσουν το ρίσκο που τα συνοδεύει.

 

Κέρδη στο ΠΑΡΑ1

Η συγκεκριμένη προσφορά ονομάζεται ΠΑΡΑ1 και υπόσχεται μειωμένο ρίσκο για όσους τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του σημερινού προγράμματος. Οι παίχτες αυτοί δε θα στερηθούν τα χρήματα που στοιχημάτισαν, ακόμη κι αν τα παρολί τους χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης επιλογής.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Betshop υπόσχεται να μην κρατήσει τα χρήματα που θα χάσουν όσα μέλη της τοποθετήσουν τα απαραίτητα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά της Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν απλά παρολί (και όχι στοιχήματα) τουλάχιστον τεσσάρων σημείων στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, για να μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Επιπλέον, από την προσφορά θα εξαιρούνται όσα παρολί έχουν κλείσει πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out. Κάθε παίχτης, από την άλλη, θα μπορεί να συνδυάσει έως και 30 σημεία στο παρολί του και να εκμεταλλευτεί την προσφορά έως και δύο φορές κάθε μήνα.

Τέλος, θα πρέπει να χάσουν εξαιτίας μίας μόνο επιλογής, προκειμένου να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά. Περισσότερες λανθασμένες επιλογές θα προκαλούν απλά απώλεια των χρημάτων που στοιχηματίστηκαν.

 

Χρήματα που δε χάνονται

Εφόσον τα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betshop καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες δε θα χάσουν τελικά τα χρήματά τους. Αρχικά το υπόλοιπο του λογαριασμού τους θα μειωθεί, αλλά θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cex@betshop.gr, γράφοντας τα στοιχεία του λογαριασμού και του στοιχήματός τους, καθώς και τον κωδικό ΠΑΡΑ1.

Τα χρήματα που θα επιστρέψουν στον λογαριασμό τους, τέλος, θα είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη.

H Betshop είναι βρετανικής καταγωγής και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία