Μειώνει το ρίσκο στο Ρόμα-Έμπολι η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Ρόμα και Έμπολι, που διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδανικός και για τη συμμετοχή του σε παρολί στοιχήματα, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα συμπεριλάβουν το Ρόμα-Έμπολι να αποζημιώσει τα χαμένα χρήματά τους, αν δεν προβλέψουν σωστά και επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε για τους σκόρερ του αγώνα.

 

Τι περιλαμβάνει η προσφορά της Goalbet;

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, εφόσον χάσουν και καλυφθεί μια σημαντική προϋπόθεση: να σκοράρει το πρώτο γκολ του Ρόμα-Έμπολι είτε ο Έντιν Τζέκο είτε ο Φρανσέσκο Καπούτο. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

Βέβαια, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να καλύψουν πρώτα κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αποτελούνται από όσα σημεία επιθυμούν οι παίχτες, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνουν το Ρόμα-Έμπολι και όλες οι προβλέψεις να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Τέλος, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματα και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι θα επαληθευθεί η πρόβλεψη της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ στο Ρόμα-Έμπολι. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση για τα χρήματα που έχουν χάσει. Η συγκεκριμένη αποζημίωση, τέλος, θα ισούται με την αξία του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ.

Για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει ότι όλες τις προσφορές της μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία