Ελλάδα - Ν. Φερόε: Επιστροφή χρημάτων από τη Sportingbet

Η εθνική Ελλάδας συνεχίζει τον αγώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO2016, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου τα Νησιά Φερόε. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, βέβαια, η νίκη είναι μονόδρομος για την εθνική μας - αλλά το ίδιο δεν ισχύει απαραίτητα και για τα μέλη της εταιρίας στοιχήμάτων Sportingbet που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα. Και αυτό συμβαίνει, χάρη στην προσφορά επιστροφής χρημάτων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Χάρη σε αυτή, ακόμη και όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και χάσουν θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς θα τους επιστραφούν τα χρήματα στο ακέραιο, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Προκειμένου, όμως, να δικαιούνται την επιστροφή αυτών που έχασαν, υπάρχουν δύο προϋποθέσεις.

 

Η πρώτη είναι να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και να χάσουν. Πρόκειται για αυτές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και εκείνες των ειδικών στοιχημάτων του αγώνα. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε άλλες αγορές δε δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, ακόμη κι αν χάσουν.

 

Η δεύτερη αφορά στην εξέλιξη του αγώνα. Η Sportingbet ανακοίνωσε ένα σενάριο, το οποίο θα πρέπει να επαληθευθεί, προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων των μελών της. Το σενάριο αυτό προβλέπει πως η Ελλάδα θα πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Αν, λοιπόν, επαληθευθεί, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις προαναφερθείσες αγορές θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, οι δικαιούχοι θα πρέπει πρώτα να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος. Αυτές προβλέπουν το τζιράρισμα του ποσού επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω. Μόλις καλύψουν αυτές τις προϋποθέσεις, θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψη.

 

Τα μέλη της Sportingbet που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του Ελλάδα - Ν. Φερόε, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το ρίσκο, διεκδικώντας πίσω τα χαμένα τους χρήματα, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος και επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος της Ελλάδας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία