Τέσσερις προσφορές για το ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 20:00 την Φιορεντίνα, στο πλαίσιο του Europa League, και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν δεκάδες επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να τα αυξήσουν, εκμεταλλευόμενοι κάποιες από τις προσφορές που ανακοίνωσαν οι εταιρίες στοιχημάτων . Παράλληλα, κάποιες άλλες προσφορές τους επιτρέπουν ακόμη και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους στον αποψινό αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη έχουν τρεις επιλογές στη διάθεσή τους. Πρόκειται για τρεις προσφορές που ανακοίνωσαν οι Stoiximan, Sportingbet και Championsbet.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, για παράδειγμα, ανακοίνωσε πως δε θα διατηρήσει γκανιότα στον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν στη διάθεσή τους ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες προκύπτουν από την πρακτική της μηδενικής προμήθειας, από πλευράς υπευθύνων. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα μεγαλύτερα πιθανά κέρδη.

 

Την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η στοιχηματική εταιρία Championsbet. Το ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα συνοδεύεται στην ιστοσελίδα της από το σηματάκι 0%, το οποίο σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι θα διατηρήσουν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα. Και τα μέλη της Championsbet θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet, από την άλλη, υπάρχουν δύο προσφορές .Οι παίχτες δικαιούνται ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους, εφόσον συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα στο δελτίο τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές (αλλά όχι και το live στοίχημα), καθώς και τα παρολί, αρκεί να διευθετούνται όλα τα σημεία τους έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Η Sportingbet, τέλος, ανακοίνωσε και μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα. Πρόκειται για επιστροφή χαμένων χρημάτων, την οποία δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων. Αν χάσουν, οι παίχτες αυτοί δικαιούνται έως και 100 ευρώ επιστροφή, αρκεί ο Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν πολλά να κερδίσουν, είτε στον τομέα της μείωσης του ρίσκου είτε σε αυτών της αύξησης των κερδών.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία