Παρολί μειωμένου ρίσκου προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μια νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Η σημερινή προσφορά αφορά μόνο στα παρολί του ποδοσφαίρου και επικεντρώνεται στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι.

Άλλωστε, τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ παράλληλα το αν θα μοιράσει η Goalbet τη σχετική αποζημίωση εξαρτάται από τον παίχτη που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Η σημερινή προσφορά καλεί αρχικά τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, το οποίο να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι. Το παρολί αυτό θα πρέπει να αφορά στο pre-game όλων των αγώνων που θα περιέχει, αλλά και αποκλειστικά σε σημεία της αγοράς του 1Χ2. Το ύψος της απόδοσης και η αξία του, τέλος, δεν έχουν σημασία.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, απλά στέλνοντας ένα μήνυμα με τo ID του δελτίου τους. Και, τέλος, θα πρέπει να περιμένουν, ώστε το παρολί τους να διευθετηθεί κανονικά και χωρίς τη χρήση cash out.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Αν το παρολί που θα τοποθετήσει ένας παίχτης χάσει, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο που έχει ανακοινώσει η Goalbet για τον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι: να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ή ο Ραούλ Χιμένεζ ή ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, ο παίχτης θα δικαιούται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία