Οι επιλογές της Bet365 για τον τελικό του Champions League

O επερχόμενος τελικός του Champions League αποτελεί ένα γεγονός που δε συγκεντρώνει τα βλέμματα αποκλειστικά των οπαδών του ποδοσφαίρου που θα καθηλωθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, βλέποντας τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η 24η Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού, αποτελεί μια σημαντική ημερομηνία και για τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι προετοιμάζονται να προβλέψουν σε κάθε πτυχή του αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Οι ημέρες που μας οδηγούν στον τελικό, λοιπόν, χαρακτηρίζονται και από εκατομμύρια online στοιχήματα - ένα για κάθε αγορά, πτυχή του αγώνα και πιθανό αποτέλεσμα. Και οι στοιχηματικές εταιρίες  φροντίζουν ώστε οι επιλογές των μελών τους να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες, οι αποδόσεις υψηλότερες και οι υπηρεσίες πιο ολοκληρωμένες.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ιστοσελίδα στοιχήματος της Bet365, η οποία κατορθώνει να προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες επιλογών στους παίχτες του online στοιχήματος. Η ιστοσελίδα έχει ήδη γεμίσει από εκατοντάδες σημεία που αφορούν στην εξέλιξη του τελικού και τα μέλη της έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 120 στοιχηματικές αγορές στο online στοίχημα. Αγορές όπως το 1Χ2, το χάντικαπ, ο πρώτος σκόρερ, το over/under, το σκορ ημιχρόνου και πολλές άλλες περιμένουν τις προβλέψεις των παιχτών, μέχρι τα τελευταία λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Και όταν ο τελικός ξεκινήσει, τα μέλη της Bet365 έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 70 αγορές του live στοιχήματος: επόμενο γκολ, επόμενος σκόρερ, συνολικός αριθμός κόρνερ και πολλές ακόμη.

 

Οι επιλογές, λοιπόν, είναι πολλές και οι προσδοκίες των παιχτών του στοιχήματος ακόμη περισσότερες. Ακόμη και στην περίπτωση, όμως, που ο τελικός λήξει χωρίς γκολ, η Bet365 ανακοινώνει πως θα επιστρέψει τα στοιχήματα των παιχτών που ζημιώθηκαν - πρόκειται για αυτούς που στοιχημάτισαν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκορ σε ημίχρονο και τελικό και στο scorecast (πρώτος σκόρερ και τελικό σκορ).

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία