Επιστροφή χρημάτων στο Ελλάδα-Σερβία από τη Sportingbet

Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε τη Σερβία στο πλαίσιο ενός ακόμη φιλικού αγώνα που κρίνεται αμφίρροπος και συνοδεύεται από μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Όπως αποδεικνύεται, όμως, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται ανάμεσα στους παίχτες του online στοιχήματος, αλλά και στους υπεύθυνους από τις εταιρίες στοιχήμάτων , οι οποίοι σπεύδουν να ανακοινώσουν σχετικές προσφορές, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την εταιρία  στοιχήματος  Sportingbet, η οποία υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε όσους παίχτες προβλέψουν λανθασμένα. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που ενδεχομένως χάσει κάποιος, στοιχηματίζοντας στο Ελλάδα-Σερβία, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου να επιστραφούν τα χαμένα χρήματα.

 

Την πρώτη από αυτές καλούνται να καλύψουν οι παίχτες, οι οποίοι πρέπει να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα. Αναλυτικότερα, στην προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά οι αγορές του ακριβούς σκορ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ), του σκόρερ και των ειδικών στοιχημάτων. Όσοι στοιχηματίσουν σε κάποια άλλη αγορά ή τοποθετήσουν το στοίχημά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα δε δικαιούνται επιστροφή, ακόμη κι αν χάσουν.

 

Τη δεύτερη προϋπόθεση καλείται να καλύψει η εθνική Ελλάδας. Βλέπετε, προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων η Sportingbet, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοινώνει: να κερδίσει η Ελλάδα στον αγώνα, χωρίς να δεχθεί γκολ από τη Σερβία. Μόνο σε αυτή την περίπτωση οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις παραπάνω αγορές και έχασαν θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Προκειμένου να μπορούν να τα μεταφέρουν από το λογαριασμό τους, οι παίχτες έχουν διορία δύο εβδομάδων, για να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1.50.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγορές του Ελλάδα-Σερβία μειώνεται και, ακόμη και οι παίχτες που χάσουν, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία