Ασφάλεια για το 0-0 στο Champions League προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten έχει συμπεριλάβει δύο νέους αγώνες του Champions League στη μηνιαία προσφορά της, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, προσφέροντας ασφάλεια στο 0-0. Οι δύο νέες προσθήκες είναι οι αγώνες της 22ης Οκτωβρίου ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Λεβερκούζεν και ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν Μονάχου.

Οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού στην περίπτωση που ο αγώνας της επιλογής τους λήξει με λευκή ισοπαλία και χάσουν, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Μειωμένο ρίσκο για επιλεγμένα στοιχήματα

Η προσφορά της Interwetten υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο για όσα μέλη της δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μία ημέρα πριν την διεξαγωγή τους και έπειτα να στοιχηματίσουν πριν την έναρξή τους (τα live στοιχήματα εξαιρούνται της προσφοράς).

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, από την άλλη, θα πρέπει να είναι μονά και μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, καθώς και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Τέλος, δεν υπάρχει καν περιορισμός, όσον αφορά στην κατώτατη απόδοση που θα συνοδεύει κάθε στοίχημα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον κάποιος παίχτης καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια αποζημίωση, αν το στοίχημά του χάσει και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσει ένα πριμ, το οποίο θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ, τέλος, δε θα υπόκεινται σε προϋποθέσεις τζιραρίσματος και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

H Interwetten η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, να σας θυμίσουμε πως είχε προσφέρει και τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού για το Champions League απένατι στην Τότεναμ με ασφάλεια στο 0-0.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία