Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 των αγώνων του Κόπα Άφρικα

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις του Κόπα Άφρικα συνεχίζονται και σήμερα και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού από τις εταιρίες στοιχημάτων, τις οποίες μάλιστα μπορούν να συνδυάσουν σε παρολί, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα παρολί, όμως, συνοδεύονται και από αυξημένο ρίσκο, εκτός αν συμμετέχουν σε κάποια προσφορά που υπόσχεται να το μειώσει.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει αποτελεσματικά το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα παρολί, υπό την προϋπόθεση να χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα παρολί στοιχήματα που θα αφορούν σε σημερινούς αγώνες του Κόπα Άφρικα και θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για να μπορέσουν, όμως, οι παίχτες να μειώσουν το ρίσκο των παρολί, θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να περιέχουν τρεις αγώνες του Κόπα Άφρικα και να τοποθετηθούν πριν την έναρξή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει και να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να λήξει ένας από τους αγώνες του Κόπα Άφρικα που θα έχουν συμπεριλάβει οι παίχτες στο παρολί τους με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση που θα μοιράσει η εταιρία στοιχημάτων Goalbet στα χαμένα στοιχήματα μέσω της προσφοράς θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός – ωστόσο, απαιτείται τζιράρισμα της αξίας του, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τέλος να πούμε πως ο επιλεγμένος αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι το Βραζιλία-Αργεντινή στα πλαίσια του Copa America.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία