Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ρόμα-Γιουβέντους

Η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τον αποψινό αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Γιουβέντους. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγορές.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα θα αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν σε ακριβές σκορ, σκόρερ, scorecast ή ειδικά στοιχήματα και χάσουν, θα λάβουν πίσω έως και 100 ευρώ, αν η Γιουβέντους κερδίσει τη Ρόμα δίχως να δεχτεί γκολ.

Δύο πολύ καλές προσφορές της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία