Δύο προσφορές στην Sportingbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet μπορούν πάντα να βασίζονται, όχι μόνον στο ότι έχουν δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους, αλλά και στο ότι κάθε ημέρα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές που θα αφορούν στους κορυφαίους αγώνες της ημέρας.

 

Δύο τέτοιες προσφορές έχουν και σήμερα στη διάθεσή τους, αποκτώντας τη δυνατότητα να διεκδικήσουν είτε αυξημένα κέρδη είτε επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως τους κοστίσουν επιλεγμένες λανθασμένες προβλέψεις τους. Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε τις σχετικές προσφορές για τους αποψινούς αγώνες ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Χιχόν και Χετάφε και ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.

 

Η πρώτη προσφορά θα αυξήσει τα χρήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες κατά 5%, χάρη σε ένα μπόνους. Το bonus αυτό θα εισπράξει κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Σπόρτινγκ Χιχόν - Χετάφε. Τα στοιχήματα που θα συμμετέχουν στην προσφορά θα είναι αυτά που τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί, αν το επιθυμεί, αρκεί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά θα μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αγορές του Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, υποσχόμενη επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να πραγματοποιηθεί, βέβαια, η επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί πρώτα το σενάριο που θέλει τον Καρέλη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Επιπλέον, θα δουν τα χαμένα τους χρήματα να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους μόνον όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Όσοι εξασφαλίσουν χρήματα από τις δύο προσφορές, τέλος, θα τα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από την ποικιλία που προσφέρει στο στοίχημα είναι γνωστή και για τα παιχνίδια της (καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπραγκ,επιτραπέζια κ.α.).

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία