Στοιχηματική εταιρεία Betshop: Πριμ στα παρολί του Σαββατοκύριακου

Η αγωνιστική δράση της εβδομάδας θα φτάσει στο αποκορύφωμά της το Σαββατοκύριακο, καθώς οι προγραμματισμένοι αγώνες στα δημοφιλέστερα αθλήματα είναι δεκάδες και παρουσιάζουν έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον! Άλλωστε, επιστρέφουν κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, το αγγλικό FA Cup, εθνικές διοργανώσεις στο μπάσκετ και τα πλέι-οφ του NBA και πολλές ακόμη κορυφαίες αναμετρήσεις, σε περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή αθλήματα.

Οι πιο τολμηροί μπορούν να συνδυάσουν όλες τις επιλογές τους Σαββατοκύριακου σε παρολί στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη – αφού, βέβαια, κοιτάξουν στα μάτια το ανάλογο ρίσκο. Όσοι, όμως, στοιχηματίσουν μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Betshop θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παρολί που θα τοποθετήσουν!

 

Πριμ έως και 200% στα νικητήρια παρολί

Η στοιχηματική εταιρεία Betshop υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη των νικητήριων παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οποιοδήποτε άθλημα και γεγονός κι αν επιλέξουν! Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί (καλύπτοντας τις αναγκαίες προϋποθέσεις) και να προβλέψουν 100% σωστά.

Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη τους θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, χάρη σε ένα πριμ που μπορεί να φτάσει έως και το 200%.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα παρολί, αποτελούμενα από τουλάχιστον τέσσερα σημεία. Μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να καλύψουν δύο βασικές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν σημεία με απόδοση 1.35 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, δεν έχουν παρά να περιμένουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: να επιβεβαιωθούν όλες οι προβλέψεις των στοιχημάτων που έχουν συμπεριλάβει σε αυτό. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, θα λάβουν τα κέρδη τους, αλλά και το σχετικό πριμ.

 

Ο τρόπος υπολογισμού του πριμ

Το πόσο υψηλό θα είναι το πριμ εξαρτάται, βέβαια, από το ύψος των κερδών που θα εξασφαλίσουν τα νικητήρια παρολί, αλλά και από τον αριθμό σημείων που θα συμπεριλάβουν. Για παράδειγμα, ένα παρολί μόνο τεσσάρων σημείων θα τους εξασφαλίσει πριμ 10%, ένα οχτώ σημείων ένα πριμ 30%, ένα 15 σημείων πριμ 70%, ένα 20 σημείων πριμ 100%, ένα 25 σημείων πριμ 130% και ένα 30 σημείων και άνω ένα πριμ 200%.

Τέλος και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν τα πριμ της Betshop μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία