Μειωμένο ρίσκο στη Bundesliga υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στους αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες και τα μέλη της μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι επιλέξουν τον δεύτερο τρόπο, μάλιστα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το αυξημένο ρίσκο που συνοδεύει τα παρολί.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στη Bundesliga και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσοι έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet θα δικαιούνται μια αποζημίωση με τη μορφή πριμ.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον 4 αγώνες της Bundesliga (εξαιρούνται μόνον όσοι προσφέρονται με 0% γκανιότα). Το παρολί αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται μόνο από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, η αξία του δεν έχει σημασία, όπως δεν έχει σημασία και η απόδοση που θα το συνοδεύει.

Μόλις κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου του στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet.

 

Οι παίχτες που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην προσφορά και θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Άλλωστε, αν χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς πριμ. Θα πρόκειται για αποζημίωση με τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν τα χρήματα για ανάληψη.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον αγώνα Χέρτα-Σάλκε της Bundesliga με 0% γκανιότα, αγώνα που δεν μπορούν να συμπεριλάβουν τα μέλη της στην παραπάνω προσφορά λόγω της γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία