Επιστροφή στο 0-0 υπόσχεται η Bet365

Σήμερα ξεκινά ένα έντονο τριήμερο για τους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, αφού επιστρέφουν κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και τους δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες ενδιαφέροντες αγώνες και προχωρώντας σε προβλέψεις. Ήδη από σήμερα, επιστρέφουν πρωταθλήματα όπως η τουρκική Superleague, η πορτογαλική Primeira Liga, η γερμανική Bundesliga και η γαλλική Ligue 1.

Το πρόγραμμα των παραπάνω διοργανώσεων κρύβει από σήμερα αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κορυφαίους αγώνες και οι παίχτες αναμένεται να ξεκινήσουν να ρισκάρουν χρήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη. Όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες αυτούς μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Επιστροφή χαμένων χρημάτων σε λευκή ισοπαλία

Όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά της Bet365,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και στοιχηματίσουν σε κάποιον αγώνα που τελικά λήξει με σκορ 0-0 θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Η Bet365 θα επιστρέψει ολόκληρο το χαμένο ποσό, εφόσον επαληθευθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες ποδοσφαίρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που επιστρέφουν σήμερα. Για να δικαιούνται την επιστροφή των χρημάτων τους, θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους, μονά ή παρολί, πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στον αγώνα: το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό ή το scorecast. Και, φυσικά, θα πρέπει να μη σημειωθεί κανένα γκολ στον αγώνα και να λήξει με σκορ 0-0.

Τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να αντισταθούν στον πειρασμό να προχωρήσουν σε ολοκληρωτικό cash out. Όσοι, από την άλλη, κλείσουν μερικών κάποιο στοίχημα θα μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά με το ποσό που παραμένει στο ανοιχτό στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία