Αυτόματη ενίσχυση των παρολί στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής των παιχτών του στοιχήματος είναι σήμερα στραμμένο στο Champions League και στον ημιτελικό ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μονακό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές ακόμη ευκαιρίες στοιχηματισμού για όσους είναι διατεθειμένοι να ψάξουν λίγο περισσότερο…

Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται κι άλλοι αγώνες ποδοσφαίρου, όπως αυτοί των Κυπέλλων Σερβίας και Αργεντινής. Παράλληλα, διεξάγονται και ενδιαφέροντες αγώνες στο NBA στο μπάσκετ, αλλά και στο Madrid Open στο τένις. Όλοι αυτοί οι αγώνες και τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε αυτά μπορούν να αποφέρουν πολλά περισσότερα κέρδη, αν συνδυαστούν σε παρολί και αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, μέσω της προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

 

Αύξηση κερδών στα παρολί κάθε αθλήματος

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet ισχύει για κάθε παρολί τουλάχιστον τριών σημείων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, πριν ή κατά την έναρξη ενός αγώνα. Επιπλέον, στην προσφορά** συμμετέχουν όλα τα αθλήματα, όλες οι διοργανώσεις και συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές που καλύπτει η Novibet. Και, ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα παρολί και να προβλέψουν 100% σωστά.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά** και αυτόματη αύξηση των πιθανών κερδών τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν απλά παρολί τουλάχιστον τριών σημείων. Τα παρολί αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε άθλημα και διοργάνωση, αλλά σε συγκεκριμένες αγορές: το αποτέλεσμα αγώνα, το over/under και το χάντικαπ. Επιπλέον, θα πρέπει κάθε σημείο να συνοδεύεται από ελάχιστη απόδοση 1.50.

Τέλος, όπως είναι φυσικό, τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να είναι νικητήρια και να αποτελούνται από 100% σωστές προβλέψεις. Ειδάλλως, δε θα αποφέρουν το παραμικρό κέρδος.

 

Αυτόματη ενίσχυση ανάλογα με τα σημεία των παρολί

Εφόσον τοποθετήσουν τα απαραίτητα παρολί και κερδίσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται αυτόματη αύξηση των κερδών που θα προκύψουν. Τα κέρδη που θα εισπράξουν, μάλιστα, θα είναι ανάλογα του αριθμού των σημείων που θα επιλέξουν. Συγκεκριμένα, όσοι συμπεριλάβουν μόνο τρία σημεία στα παρολί τους θα ενισχύσουν τα κέρδη τους κατά 5%, όσοι συμπεριλάβουν πέντε σημεία θα ενισχύσουν τα κέρδη κατά 15%, όσοι συμπεριλάβουν 10 κατά 60% και όσοι συμπεριλάβουν 14 ή παραπάνω σημεία θα ενισχύσουν τα κέρδη τους κατά 100%.

Και, εφόσον κερδίσουν, θα λάβουν αυτόματα τα επιπλέον κέρδη, με τη μορφή μετρητών, χωρίς να χρειάζεται να τα ζητήσουν μέσω e-mail ή να περιμένουν για τη μεταφορά τους στον λογαριασμό τους.

Στην προσφορά** της Novibet μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες που το επιθυμούν καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία