Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις: Επιστροφή χρημάτων από τον Stoiximan

Ένας από τους αγώνες μπάσκετ της Euroleague που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα είναι και αυτός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στη σημερινή αναμέτρηση μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές και μπορούν να στοιχηματίσουν, μεταξύ άλλων, στο νικητή του αγώνα, στο over/under, στο χάντικαπ, στον κορυφαίο σκόρερ και σε πολλές ακόμη αγορές.

 

Η αγορά του κορυφαίου σκόρερ, όμως, είναι αυτή που μοιάζει να κρύβει τις περισσότερες ευκαιρίες. Κάθε επιλογή συνοδεύεται από σχετικά υψηλές αποδόσεις, γεγονός που σημαίνει ότι ναι μεν υπόσχεται περισσότερα κέρδη, αλλά συνοδεύεται και από υψηλό ρίσκο. Χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, όμως, το ρίσκο που συνοδεύει τον στοιχηματισμό στην αγορά του κορυφαίου σκόρερ έχει μειωθεί.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, καλεί τα μέλη του να στοιχηματίσουν στον κορυφαίο σκόρερ του Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις με μειωμένο ρίσκο, αφού, ακόμη κι αν χάσουν, θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Για να πραγματοποιηθεί, όμως, η επιστροφή, ο Stoiximan απαιτεί να ανακηρυχθεί κορυφαίος σκόρερ του αγώνα είτε ο Έρικ Γκριν είτε ο Παούλιους Γιανκούνας. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα επιστραφούν τα χαμένα χρήματα.

 

Για να δικαιούνται, βέβαια, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του κορυφαίου σκόρερ. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να είναι μονό και να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε έναν παίχτη, αλλά κορυφαίος στο σκορ αναδειχθεί κάποιος από τους παραπάνω, θα δικαιούνται επιστροφή ολόκληρου του ποσού, έως και 25 ευρώ.

 

Τα χρήματα της επιστροφής θα έχουν τη μορφή μετρητών. Ωστόσο, στην περίπτωση που κάποιος παίχτης έχει ανοιχτό κάποιο bonus στον λογαριασμό του, τα χρήματα της επιστροφής θα προστεθούν στο bonus.

Χτες ο Παναθηναϊκός αντιπετώπισε την Μπρόσε για την Euroleague και ο Stoiximan ανακοίνωσε ξανά επιστροφή χρημάτων.

Όλοι οι Έλληνες μπορούν να διεκδικήσουν την επιστροφή που προσφέρει ο Stoiximan διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία