Παρολί μειωμένου ρίσκου στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί στοιχήματα και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του πρωταθλήματος και χάσουν, εξαιτίας ενός ή περισσότερων αγώνων που θα λήξουν με σκορ 0-0.

Για να μπορέσουν, βέβαια, να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταρίας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και να χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Όσοι θέλουν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού που θα συνοδεύει τα παρολί τους, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν στο έπακρο όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα που να περιλαμβάνει τρεις αγώνες από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αφορούν σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Από εκεί και πέρα, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στην Goalbet, αναφέροντας το ID του δελτίου τους, προκειμένου να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους στην προσφορά.

Τέλος, δε θα δικαιούνται όλα τα παρολί στοιχήματα αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν, αλλά εκείνα που θα περιλαμβάνουν έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον καλυφθούν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με το 100% του χαμένου παρολί. Ενώ, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα της αποζημίωσης, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε για τα μέλη της αγώνα της της ισπανικής Segunda Division για την προσφορά της 0% γκανιότας και πιο συγκεκριμένα αυτόν ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Αλμπαθέτε.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία