Μειωμένο ρίσκο στο El Clasico από την στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Ειδικά οι λάτρεις του ισπανικού ποδοσφαίρου, μετρούν τις ημέρες αντίστροφα για την διεξαγωγή του επόμενου El Clasico, το οποίο διεξάγεται ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, και θα αποτελέσει το highlight της ημέρας, ειδικά στις εταιρίες στοιχημάτων. Και οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Interwetten θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές του μεγάλου ντέρμπι. Όλοι τους, μάλιστα, θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρεία του στοιχήματος.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα του El Clasico

Αναλυτικότερα, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Interwetten υπόσχεται να αποζημιώσει όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της 23ης Δεκεμβρίου και χάσουν, εφόσον καλυφθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Η σημαντικότερη από αυτές είναι το ότι θα πρέπει ο αγώνας να λήξει ισόπαλος χωρίς γκολ, με σκορ 0-0.

Και οι παίχτες, όμως, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά την προηγούμενη ημέρα του ντέρμπι, στις 22 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στον αγώνα, πριν την έναρξή του – τα live στοιχήματα αποκλείονται από την προσφορά.

 

Πριμ για τα χαμένα του 0-0

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσει, επειδή ο αγώνας θα έχει λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούται την αποζημίωση της προσφοράς. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου στοιχήματος, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Το πριμ, τέλος, θα πιστωθεί την επόμενη ημέρα του αγώνα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Εφόσον καλυφθούν και οι απαιτήσεις τζιραρίσματος, μάλιστα, οι κάτοχοι των πριμ θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία