Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί του Chamions League προσφέρει η Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις για τους αγώνες του Champions League σε ένα παρολί στοίχημα. Η συγκεκριμένη προσφορά δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο, αφού, αν χάσουν για ένα σημείο, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τα παρολί εκείνα που θα τοποθετηθούν στους σημερινούς αγώνες του Champions League και που θα πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, οι παίχτες που θα έχουν χάσει για μία λάθος πρόβλεψη θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Οι όροι της προσφοράς της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα τεσσάρων σημείων και άνω, το οποίο θα αποτελείται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 των σημερινών αγώνων του Champions League. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά η απόδοση κάθε σημείου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.50.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, θα πρέπει έπειτα να στείλει το ID του δελτίου του στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet. Και, εφόσον το παρολί του διευθετηθεί ως χαμένο, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση.


Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που μοιράζει η Goalbet σε όσους καλύψουν τους όρους της προσφοράς της θα έχει τη μορφή πριμ και ύψος ίσο με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα αυτά, τέλος, θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος για σήμερα η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε τους αγώνες Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα-Άγιαξ με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία