Προσφορά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet

Σε καθημερινή σχεδόν βάση, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει να ανακοινώσει μία ή δύο προσφορές που επιτρέπουν στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μεγαλύτερη αξία. Οι προσφορές αυτές υπόσχονται συνήθως αυξημένα κέρδη ή μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού και συνήθως αφορούν σε αγώνες ποδοσφαίρου. Πολλές φορές, όμως, η Sportingbet δίνει και στα μέλη της που στοιχηματίζουν σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια τέτοια προσφορά.

 

Αυτό συμβαίνει και σήμερα, με αφορμή την έναρξη της Euroleague στο μπάσκετ και την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα με την προσφορά που ισχύει στο ποδόσφαιρο, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και αυτή. Από τη μία, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων στο ποδόσφαιρο, στον αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Βαγιαδολίδ και Τενερίφη, και από την άλλη, να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο μπάσκετ, στον αγώνα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό.

 

Στην πρώτη περίπτωση, η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, στην περίπτωση που καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα θα επιστραφούν σε όσους τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Euroleague θα δικαιούνται ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστίθεται στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές, καθώς και τα παρολί που αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα του bonus ή της επιστροφής, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα απαιτούν τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία