Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βραζιλίας επιστρέφει αυτό το τριήμερο και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχουν και πάλι την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Άλλωστε, η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί.

Αναλυτικότερα, η προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί εκείνα που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

 

Τα παρολί που θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί και να περιέχουν τουλάχιστον 4 αγώνες ποδοσφαίρου του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Η αξία κάθε στοιχήματος, αλλά και η απόδοση που το συνοδεύει δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, την αποζημίωση που μοιράζει η προσφορά θα δικαιούνται μόνο εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Goalbet θα αποζημιώσει το σύνολο της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, το οποίο θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί για ανάληψη.

Να σημειώσουμε πως ο επιλεγμένος σημερινός αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι της αυστριακής Bundesliga ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ, μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές αυτές μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία