Πριμοδοτεί τα παρολί του Champions League και Europa League η Betshop

Αυτές τις ημέρες, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στη διάθεσή τους κορυφαίες επιλογές στοιχηματισμού, χάρη στους αγώνες που διεξάγονται στα πλαίσια των Champions League και Europa League. Οι εν λόγω αγώνες τους προσφέρουν άφθονες επιλογές, τις οποίες μπορούν μάλιστα να συνδυάσουν σε παρολί στοιχήματα. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στην εταιρία στοιχημάτων Betshop θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και ένα πριμ, μέσω της νέας της προσφοράς.

Η προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει τα παρολί που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις με ένα πριμ, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν. Με άλλα λόγια, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, για να εξασφαλίσουν το πριμ είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop ισχύει αποκλειστικά για στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα και αύριο (Τετάρτη και Πέμπτη, 13 και 14 Φεβρουαρίου). Σε αυτό το διάστημα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα παρολί στους αγώνες του Champions League και του Europa League. Τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία, το καθένα με απόδοση 1.50 και άνω, και να έχουν αξία 10 ευρώ. Και το καθένα από αυτά μπορεί να αφορά σε προβλέψεις στο pre-game ή στο live, αρκεί να μην είναι σύστημα και να μην κλείσει πρόωρα, μέσω cash out.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται ένα πριμ, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς θα είναι ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να διεκδικήσει το εν λόγω πριμ έως και πέντε φορές! Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα υπόκεινται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop και θα πρέπει να τζιραριστούν πριν απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία