Επιστροφή χρημάτων στην Premier League από την Boylesports

Με τους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου να ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα, η εταιρία στοιχημάτων Boylesports στρέφει το βλέμμα της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην αγγλική Premier League και δύο από τους κορυφαίους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιό της: αυτόν ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Κρίσταλ Πάλας και σε αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ. Οι δύο αγώνες, μάλιστα, όχι μόνον καλύπτονται πλήρως από στοιχηματικής άποψης στην ιστοσελίδα της Boylesports, αλλά συνοδεύονται και από μία προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που έχουμε ξαναδεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Boylesports και η οποία υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες, αν η μπάλα βρει το οριζόντιο δοκάρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικότερα, η Boylesports υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, αν η μπάλα χτυπήσει το οριζόντιο (και όχι τα πλαϊνά) δοκάρι οποιουδήποτε τέρματος και έπειτα επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι. Κοινώς, αν η μπάλα χτυπήσει στο δοκάρι και έπειτα βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, η προσφορά ακυρώνεται.

 

Εφόσον, λοιπόν, επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο, οι παίχτες που επέλεξαν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές των δύο αγώνων και έχασαν θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους. Στην προσφορά, όμως, συμμετέχουν μόνον όσα μονά στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Το ποσό της επιστροφής θα είναι ίσο με αυτό που έχασαν οι παίχτες, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή στοιχήματος, το οποίο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα τους επιτρέψει να στοιχηματίσουν ξανά σε κάποιον άλλο αγώνα και να διεκδικήσουν κέρδη από την αρχή.

 

Η Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και σεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία